Proběhl tradiční ples OA

Tak, a je to za námi… velké finální rozloučení se všemi těmi těžkými roky. Maturitní ples 4. ročníků Obchodní akademie je už dlouholetá tradice a i tento rok se všem moc líbil! Každou chvíli jsme mohli být svědky zajímavých vystoupení, ať už tanečního uskupení, zpěvu nebo kapely složené právě z maturantů (4. D + 4. B), která vznikla při příležitosti této události. K dispozici byl také fotokoutek, bary, občerstvení, a především taneční parket!

Všichni třídní učitelé překypovali hrdostí, když viděli jejich dlouholeté svěřence procházet po červeném koberci a velmi podobně na tom byli také rodiče. Všichni byli také jistě mile překvapeni ze skvěle zpracovaného videa třídy 4. D a dojati zakončením půlnočního vystoupení, kdy jedinci ze všech tříd obětovali spoustu času a nacvičili společnou sestavu za doprovodu hudby z filmu High School Musical, na kterém velká část maturantů vyrůstala.

Děkujeme všem zúčastněným a i těm, kteří ples organizovali a poskytli celovečerní zábavu. Teď už pouze doufáme, že zvládneme tu všemi opěvovanou poslední zkoušku a že se za pár let znovu sejdeme v plném počtu spokojeni a bez dluhů!

Filip Křistek


všechny FOTOGRAFIE Z PLESU v rozlišení 3000x2000px